Connecta’t al mar: Jornada de neteja del mar per a navegants (L’Ametlla de Mar).

Club nautic ametlla de mar

Connecta’t al mar: Jornada de neteja del mar per a navegants (L’Ametlla de Mar). L’activitat consisteix en una neteja marina i una jornada divulgativa sobre el problema de les deixalles marines, enfocat a la gent que navega a l’Ametlla de Mar. En col·laboració amb el Club Nàutic de l’Ametlla de Mar.

Gratuït

Coneixement i millora de la vegetació de ribera de l’Ebre (Tortosa)

Diumenge 6 de Juny, Coneixement i millora de la vegetació de ribera de l’Ebre (Tortosa). Jornada de Voluntariat Ambiental Decathlon a Tortosa amb activitat de recollida de residus i difusió de la problemàtica dels plàstics en els ambients aquàtics naturals i la seva posterior acumulació en el mar. Es realitzarà a l’entorn de les noves instal•lacions del Club de Rem Tortosa per potenciar aquest esport. Més info i inscripció a https://experienciadeportiva.decathlon.es/evento/uneix-te-al-nostre-voluntariat-ambiental-tarragona-id_9017?provincia=Tarragona_468 Sols hi ha 30 places disponibles, i els i les participants rebran una samarreta de record.

BioblitzBioblitz al Barranc de Santes Creus (L’Ametlla de Mar)

Bioblitz al Barranc de Santes Creus Bioblitz al Barranc de Santes Creus, Ametlla de Mar, Tarragona

Dissabte 29 maig, Bioblitz al Barranc de Santes Creus (L’Ametlla de Mar): és una trobada de persones voluntàries amb interès per la natura i persones expertes per a fer un cens d’animals i plantes a l’entorn del barranc de Santes Creus. No importa l’edat ni els teus coneixements previs, només les ganes d’aprendre i gaudir de la natura.

Gratuït

Neteja ambiental a l’Illa d’Audi (Bítem)

Ribera esquerra de l’Ebre. Bitem. Enfront Illa d’Audí

Neteja ambiental de la ribera esquerra de l’Ebre a Bitem enfront de la Illa d’ Audí, espai natural protegit com a Xarxa Natura 2000 amb el codi ES5140010 i denominació Riberes i Illes de l’Ebre. Difusió dels valors naturals de l’entorn i recollida selectiva de residus. Més info i inscripcions a bitem@tortosa.cat o al telèfon 977596509. Més informació: https://setmananatura.cat/2021/activitat/neteja-ambiental-a-la-illa-daudi/

Gratuït

Connecta’t a la mar: Neteja de roques i fons marí a la platja de Santes Creus (L’Ametlla de Mar)

Neteja de roques i fons marí a la platja de Santes Creus (L’Ametlla de Mar)

Diumenge 6 de Juny, Connecta’t a la mar: Neteja de roques i fons marí a la platja de Santes Creus (L’Ametlla de Mar). Jornada de Voluntariat Ambiental Decathlon a L’ Ametlla de Mar. Activitat de neteja de el fons marí i de les roques del litoral amb tècniques de snorkel. Més informació i inscripció a https://experienciadeportiva.decathlon.es/evento/uneix-te-a-la-llimpiesa-del-fons-mari-tarragona-id_9018?provincia=Tarragona_468 Sols hi ha 40 places disponibles, i els i les participants rebran una samarreta de record.

Gratuït

https://graellsia.org/events/