Acabant l’any 2022 estem tancant les actuacions previstes dintre del Projecte de Restauració i custòdia del Barranc de Santes Creus previstes per al període 2021-2022 segons cronograma inicial. Una d’aquestes activitats celebrada el 19 de desembre ha estat una Jornada tècnica on s’ han visitat els llocs on s’ha actuat i s’han explicat els resultats del projecte i les millores mediambientals aconseguides en consecució dels objectius inicials marcats.

Aquesta activitat s’ha dut a terme emmarcada en el Projecte de restauració fluvial i custòdia del barranc de Santes Creus, de les seves capçaleres i de la zona humida de la desembocadura, finançat gràcies a una subvenció de Agència Catalana de l’Aigua per a actuacions de recuperació de riberes en rius i zones humides amb acords de custòdia fluvial al districte de conca fluvial de Catalunya.

Els participants han gaudit de les explicacions de tècnics de Graëllsia i Ecotros durant els recorreguts pel Sender del Silenci i les Llacunes de Santes Creus, i han copsat la necessitat i la oportunitat de preservar els espais i alhora donar a conèixer els seus valors naturals juntament amb els impactes i les  pressions que els afecten, per tal de crear consciencia entre els visitants i usuaris que en puguin gaudir . Gràcies a tots/totes els participants i a  Ecotros Ametllamar per acollir-nos!