El proper cap de setmana del 8 al 10 de maig es celebra a Catalunya el Clean Up Day, una acció a nivell europeu que promou la neteja d’espais naturals de forma simultània. En el cas de Catalunya, l’Agència Catalana de Residus promou aquestes activitats i vol fomentar la prevenció en la generació de residus i la reducció d’aquests.

Com hi participem? Graëllsia col·labora en la neteja de dos espais naturals que promouen dues empreses col·laboradores (Plàncton, Divulgació i Serveis Marins i Gubiana dels Ports) com a part de les col·laboracions i accions conjuntes que es fan amb ambdues entitats.

Activitats:

  • Neteja del Barranc de Sant Antoni, a Roquetes: divendres 8 de maig.
  • Neteja de la Platja de Santes Creus, a l’Ametlla de Mar: diumenge 10 de maig.

Lloc de trobada: al pàrquing de la platja de Santes Creus (a sota del Càmping Ametlla Village, coordenades: 40.861667, 0.782076

Horari de l’activitat: de les 11 a les 13h.

Més informació a: https://www.facebook.com/events/814504048627135/

 

Com sempre les activitats són totalment gratuïtes i obertes a tothom. Consisteix en una activitat d’educació ambiental pensada per a famílies, on aprendrem algunes coses sobre l’espai natural on farem la neteja, i alhora farem una neteja d’aquest espai natural tan singular.

Què cal dur? Roba còmoda, gorra, protecció solar i aigua.
Què ens facilita l’organització? Guants i bosses de recollida de la brossa.
Cal inscriure’s prèviament? Sí, al correu electrònic eli@plancton.cat (en el cas de l’Ametlla de Mar) , sobretot per assegurar que tenim guants per a tothom!

T’esperem!