L’alumnat de 5è de l’Escola Sant Jordi de l’Ametlla de Mar han partcipat un any més a les activitats educatives del Projecte Viu el barranc i les llacunes de SantesCreus. El dia 14 de març van fer una excursió per a conèixer l’Espai d’Interès Natural del Cap de Santes Creus .  Durant la jornada es van visitar les dos llacunes per coneixer la biodiversitat de l’entorn i entendre la importànciade la conservació d’aquests  habitats tant especials per a preservar espècies en perill d’extinció com el samaruc i el fartet , peixets de gran valor i fargilitat que hi viuen a lesseves aigües.

Després va ser l’hora de participar en una súper gimcana per la platja on l’alumnat va xalar moltissim!

Ensundemà i ja a l’escola vam fer un taller per parlar de tot el ques’havia descobert i aprés a l’excursió i després de fer un profitos treball per equips  van transformar el coneixement adquirit en murals divulgatius per a que els vegin la resta d’alumat de l’ Escola.

Aquestes accions  d’educació ambiental són finançades gràcies a la subvenció per a entitats sense ànim de lucre pel desenvolupament de projectes de protecció i millora del medi ambient, per l’exercici 2023, de la @dipta_cat