SOM TERRA, SOM AIGUA: Jornada de Voluntariat ambiental
25 de setembre. Us esperem a les 9:00h a Decathlon Tortosa!!!

cartellcustodia2016

Per segon any consecutiu Decatlhon Tortosa i Graëllsia uneixen forces a favor del Medi ambient dintre del Programa de Voluntariat Ambiental, per tal de millorar els espais d’esport associats a àrees naturals properes als centres i botigues Decathlon, en aquest cas hem triat Aigua Natura projecte de aqüicultura sostenible i pesca responsable en Acord de Custodia amb Graellsia i situat al cor del Parc Natural dels Ports.

Decathlon Espanya forma part des de 2013 de la Iniciativa Espanyola Empresa i Biodiversitat (IEEB) i des del 2014 col·labora amb la Fundació Biodiversitat, del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, en la integració de la biodiversitat en la seva gestió empresarial a través d’una iniciativa pilot que busca potenciar la implicació dels seus empleats i clients en accions de millora del medi natural i espais on es realitzen activitats a l’aire lliure.

A l’octubre de 2015, es van posar en marxa 40 actuacions de voluntariat a nivell nacional amb entitats de custòdia del territori, aconseguint mobilitzar més de 1.200 voluntaris. Entre aquests estàvem los voluntaris/ries de Decathlon Tortosa i Graellsia que vam netejar un tram del Barranc de Sant Antoni dintre del Programa Naturalment voluntaris.

Aquest 2016 la Fundació Biodiversitat i Decathlon Espanya s’han unit de nou per llançar una nova convocatòria en la qual participarem el proper 25 de setembre amb la Jornada de sensibilització i voluntariat SOM TERRA SOM AIGUA.