Després de la xerrada a l’aula , el 16 de març, l’alumnat i professorat de 6è de primària de l’Escola Sant Jordi de l’#AmetlladeMar han recorregut un tram  del GR92 per a visitar les llacunes i el barranc de Santes Creus, i han conegut els seus valors tot fent una gimcana per l’espai.

Aquesta ha estat la primera experiència senderistica per a bona part de l’alumnat que ens han dit que han arribat extenuats però que han xalat molt. El GR 92, o Mediterrani és un sender de llarg recorregut que passa per Catalunya, el País Valencià, Múrcia i continua per Andalusia. Forma part del sender europeu E-10. Es diu així perquè el tram català, de 31 etapes entre Port-Bou i Ulldecona,  havia d’estar acabat l’any 1992, pels Jocs Olímpics de Barcelona.

En la seva etapa 29 de l’Ametlla a l’Ampolla , el sender recorre la retallada, bonica i protegida costa de l’Ametlla de la Mar enllaçant les diferents cales de l’EIN del Cap de Santes Creus.

Aquesta acció és finançada gràcies a la subvenció per a entitats sense ànim de lucre pel desenvolupament de projectes de protecció i millora del medi ambient, per l’exercici 2022, de la @dipta_cat

#Graëllsia #custòdiadelterritori #custòdialitoral #custòdiafluvial #custòdiamarina

  • “Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona”.