VI Jornades Estatals de Custòdia del Territori

Sota el lema “Enxarxant per la custòdia”, del 2 al 5 de novembre tindrà lloc a Sevilla la propera edició de les JECT

Amb la idea de poder debatre sobre aspectes clau se celebraran els dies 2-5 de novembre de 2016 a Sevilla les “VI Jornades Estatals de Custòdia del Territori” (JECT).

Aquestes jornades seran un punt de trobada i reflexió entre xarxes i entitats involucrades en la custòdia del territori, així com un fòrum obert a altres agents socials i econòmics vinculats d’una o altra forma a aquesta estratègia de conservació. Per això, des del FRECT s’estan dissenyant unes jornades amb un nou format que s’entenen com la fase final d’un procés de treball col·lectiu que permetrà concretar una estratègia futura de desenvolupament de la custòdia del territori a l’Estat espanyol.

cartel_viject_v1_pagina_1-725x1024

Per això s’estan creant uns grups de treball en relació a temes clau per al desenvolupament de la custòdia a Espanya. Cada un d’aquests grups d’elaborar un o diversos documents que es validaran i consensuaran i / o treballaran en les JECT els resultats donaran resposta a les necessitats concretes del moviment de la custòdia del territori en l’àmbit estatal. Aquests grups estan formats per persones i entitats que compten amb experiència, coneixements i interès en les temàtiques propostes.
Després de la intensa experiència viscuda al novembre de 2014 a Barcelona on es van celebrar les VJECT i el primer Congrés Europeu de Custòdia de la Natura, el Fòrum de Xarxes i Entitats de Custòdia del Territori (FRECT), recollint el testimoni de la Xarxa de Custòdia del territori, està organitzant la propera trobada de custòdia del territori a nivell estatal. Gràcies al suport de la Fundació Biodiversitat del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i la Junta d’Andalusia ia la col·laboració de la Fundació Migres, el col·lectiu de custòdia del territori tindrà una nova oportunitat per poder debatre i treballar sobre aspectes clau per seguir impulsant aquesta estratègia de conservació en el conjunt de l’Estat espanyol.

LLoc:
Campus CEADE (Centro Andaluz de Estudios Empresariales)

C/ Leonardo Da Vinci, 17-B. Sevilla. Isla de la Cartuja