Estem d’enhorabona perquè hem estat seleccionats per la Fundación Biodiversidad per a dur a terme un nou projecte que s’anomena “Naturalmente voluntari@s” i s’emmarca dins el nostre gran projecte Aprendre de Lletra Blava (Facebook: https://www.facebook.com/aprendredelletrablava?fref=ts). És un projecte per a sensibilitzar a la ciutadania sobre la fragilitat dels espais naturals que tenim a les Terres de l’Ebre, tant fluvials com costaners, i el problema dels residus, sobretot fent incidència en la contaminació per plàstics.

Què farem? Moltes coses, tant a Roquetes com a l’Ametlla de Mar:

– Dijous 8 d’octubre, a les 19:30h a la Biblioteca de Roquetes: Xerrada “Trenca amb els plàstics”

– Setmana del 5 al 9 d’octubre: activitats amb l’Institut de Roquetes.

– Setmana del 12 al 16 d’octubre: activitats amb els alumnes de 3er ESO de l’Institut Mare de Déu de la Candelera.

– Dijous 15 d’octubre, a les 18:30h al Centre d’Interpretació de la Pesca de l’Ametlla de Mar: Xerrada “Trenca amb els plàstics”

– Diumenge 18 d’octubre, a les 10h al Port de l’Estany de l’Ametlla de Mar: Jornada de Voluntariat de neteja de l’Espai d’Interès Natural del Cap de Santes Creus. Inscripció obligatòria al correu electrònic infograellsia@gmail.com o al telèfon 676207887 (Eli).

– Diumenge 18 d’octubre, a les 10h al Pavelló Esportiu de Roquetes: Jornada de Voluntariat de neteja dels Tolls de Sant Antoni. Organitzat en col·laboració amb Decathlon Tortosa. Vols venir? Inscripció obligatòria a la web de Decathlon: http://www.decathlon.es/accionesambientales.html#eventos i tria la botiga de Tortosa. Telèfon de contacte: Vicky (637085052)

 

Totes les activitats són GRATUÏTES i OBERTES A TOTHOM!! T’animes????