Ei!

El concurs Wiki Loves Earth fou ideat per millorar continguts sobre el patrimoni natural de la Viquipèdia, fruit d’un projecte d’Amical Wikimedia amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat, a través de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, i amb el suport de la Xarxa de Custòdia del Territori, de la qual en formem part.

Els premis als guanyadors de les millors fotografies d’espais naturals de Catalunya consistien en sortides per descobrir espais en custòdia de la mà de les entitats que ho gestionen, i en aquest cas, Graëllsia fou una de les escollides, en aquest cas per al guanyador del 2n premi, categoria Terres de l’Ebre,  i tres persones més que poden venir d’acompanyants. Els guanyadors van tenir l’oportunitat de gaudir d’una sortida guiada i organitzada per Graëllsia on vàrem visitar dues finques en custòdia sota el lema d’ “Evitem el foc al bosc”, ja quevam visitar la zona afectada per l’incendi del 2009, a la vall del riu Canaletes.

Més info dels premis o si voleu vore les fotos guanyadores:

http://www.viulaterra.cat/news/ca_ES/2015/07/16/0001/ja-es-coneixen-els-guanyadors-del-concurs-de-fotografia-d039espais-naturals-wiki-loves-earth-2015