El 23 de març l’alumnat i el professorat de 1r ESO de l’INS Candelera de l’Ametlla de Mar,  van estar d’excursió pel  Barranc de Santes Creus, per a conèixer la biodiversitat d’aquest espai protegit seguint els objectius del Projecte educatiu ” Viu el barranc i les llacunes de Santes Creus”

Durant el recorregut es van observar diferents espècies de vegetació i es van copsar les seves estratègies per adaptar-se al clima mediterrani. També es va gaudir dels cants dels ocells i es van cercar petjades i rastres dels animals del bosc. La ruta, per camins i trams de barranc, ens ha portat fins a la finca ecològica d’Ecotros, amb qui tenim un acord de custòdia,  on l’alumnat ha plantat llavors  de plantes aromàtiques al laberint de plantes del Sender del Silenci.

Aquesta acció és finançada gràcies a la subvenció per a entitats sense ànim de lucre pel desenvolupament de projectes de protecció i millora del medi ambient, de la Diputació de Tarragona i s’emmarca en les accions de manteniment i difusió per al 2023 de l’acord de custòdia fluvial que Graëllsia té signat amb l’ ACA.

  • “Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona”.