El 28 de març, vam celebrar el taller posterior a la visita a l’Espai Natural Protegit del Barranc de Santes Creus, amb l’alumnat de 1r ESO de l’Institut Candelera de l’Ametlla de Mar. Amb aquesta activitat hem conclòs les 3 accions previstes per aquest curs dintre del Projecte “Viu el barranc i les llacunes de Santes Creus”,  amb l’alumnat de l’ institut de l’Ametlla de Mar.

Aquesta acció és finançada gràcies a la subvenció per a entitats sense ànim de lucre pel desenvolupament de projectes de protecció i millora del medi ambient, per l’exercici 2022, de la @dipta_cat ✌️

Durant el taller:

1️⃣ Hem repassat lo après a la visita del barranc i al taller previ a la visita
2️⃣ Hem fet un taller de cocreació per a dissenyar entre tot l’alumnat de 1r ESO una gimcana per a nens i nenes de 3r i 4t q vulguin visitar el barranc

Un taller molt ben aprofitat, on l’alumnat ha demostrat el seu interès per l’ENP visitat, els coneixements adquirits en les sessions anteriors  i la seva capacitat creativa, generant  preguntes i proves molt interessants per a  una gimcana adreçada a xiquets/tes més petits que ells.

Com a cloenda de les accions educatives del Projecte , l’alumnat ha realitzat un “bosc vertical” representant el fons marí, que llueix molt bonic als passadissos del Centre. Moltes gràcies a tothom que l’ha fet possible i moltes felicitats per la creació artística a favor de la conservació de la biodiversitat marina.

#Graëllsia #custòdiadelterritori #custòdiafluvial @aigua_cat

  • “Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona”.