Després de les vacances de Setmana Santa, les activitats del Projecte “Viu el barranc i les llacunes de Santes Creus”,  han arribat a l’ Institut Escola del Perelló.

L’11 d’abril es va fer un primer taller a l’aula per tal de presentar a l’alumnat i professorat de 1r d’ ESO  els valors de l’Espai Natural Protegit del Barranc de Santes Creus i de les llacunes litorals de la desembocadura i convidar-los a descobrir  in situ, conceptes i processos naturals que,  a més d’estar als llibres de text, es troben sovint en l’entorn més proper del seu propi municipi. També vam parlar de custòdia del territori i de voluntariat ambiental.

Així el dia 14 d’abril, en la sortida de camp, es va fer un recorregut des de les llacunes del Cap de Santes Creus a la finca en custòdia de l’ Ecotros, observant pel camí  insectes diversos, descobrint petjades de mamífers, identificant espècies de flora, creant estructures amb elements naturals  i gaudint dels cants dels ocells.

Un cop arribats a la finca de producció ecològica de l’ Ecotros es van visitar les seves instal·lacions i es va  fer una plantació de llavors de diverses plantes aromàtiques

Aquestes accions són finançades gràcies a la subvenció per a entitats sense ànim de lucre pel desenvolupament de projectes de protecció i millora del medi ambient, per l’exercici 2022/23 de la Diputació de Tarragona.

  • “Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona”.