El 17 d’abril va tenir lloc a l’ Institut Escola de El Perelló, la darrera de les 3 sessions programades per a cada Centre participant en el Projecte ” Viu el barranc i les llacunes de Santes Creus”, amb l’alumnat de 1r ESO.

Aquesta vegada i com a cloenda de l’acció educativa per al curs 2022-2023, es va fer un taller on es van repassar aprenentatges i vivències experimentades durant la sortida a l’espai protegit del Barranc de Santes Creus, per tal de descobrir de manera inductiva les característiques i els valors del mateix.

Després  es va plantejar un exercici conjunt de  cocreació amb l’alumnat, de manera que han estat ells i elles els que s’han inventat les proves d’una gimcana per a què els xiquets i xiquetes de primària descobreixin el BSC.

Els resultats del taller han estat força interessants i els/les alumnes han demostrat el seu elevat nivell de coneixements adquirits durant la sortida i taller previ, el seu interès pel projecte i les seves capacitats creatives. A més segons ens han dit s’ho han passat molt bé elaborant la gimcana.

Aquesta acció és finançada gràcies a la subvenció per a entitats sense ànim de lucre pel desenvolupament de projectes de protecció i millora del medi ambient, per l’exercici 2022, de la Diputació de Tarragona @dipta_cat

#Graëllsia #custòdiadelterritori #custòdiafluvial @aigua_cat

  • “Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona”.