Una gran mobilització de persones entre veïns de Els Reguers, voluntaris de diverses poblacions ebrenques i també de diferents  llocs d’Europa, residents per un temps a casa nostra gracies al Programa de col·laboració del Cos Europeu de Solidaritat i Obre’ t Ebre ,  vàrem omplir els gairebé 2 km de llera del barranc de la Vall Cervera en el seu pas pels Reguers, semblant formiguetes en acció a vista de drone.

Després de repartir guants, bosses, eines, cabassos …els voluntaris dividits en tres grups vam anar recollint tots els Residus Sòlids Urbans (RSU), que s’ hi trobaven i els vam anar pujant fins a la carretera o be els més voluminosos es van dipositar en grans bosses que serien extretes del barranc el dia següent amb ajut d’una potent grua.

Mentrestant d’altres mans solidàries ens estaven preparant un bon dinar, que la gana ja l’havíem feta, 3

i així amb un menjar de germanor, com se solen acabar les jornades col·lectives a Els Reguers es va donar per acabada la Jornada de neteja, una de les accions del Projecte Recuperem el barranc que pretén la posada en valor del mateix i la custòdia i preservació dels seus  elements naturals i patrimonials. MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

Resultats de la neteja, gairebé 8.000 kg de residus sòlids urbans recuperats del fons del barranc!!!

Podeu veure totes les fotos de la jornda AQUI

VIDEO DE L’ACCIÓ GRAVAT PEL DRONE