Diumenge 6 de Juny es van celebrar les Jornades de Voluntariat Ambiental Decatlhon Espanya, coincidint aquest any amb les dates de la Setmana de la Natura.

A Tortosa es va organitzar l’activitat:

Coneixement i millora de la vegetació de ribera de l’Ebre (Tortosa). 

Una trentena de voluntaris, després del lliurament de samarretes commemoratives per part de l’organització, van desplaçar-se en bicicleta des de l’Aparcament de Decatllhon Tortosa, fins al Club de Rem.

Un cop arribats allí , Jose Juan Pacheco en representació del Club de Rem Tortosa va fer una visita guiada per totes les instal·lacions explicant als participants la història del club i dels seus esportistes, així com les  diferents modalitats i tipus d’embarcacions  que s’utilitzen,

Després va començar la recollida de residus a l’embarcador i zona de ribera propera, fent alhora difusió de la problemàtica dels plàstics en els ambients aquàtics naturals i la seva posterior acumulació en el mar.

En acabar i després d’un merescut refrigeri els participants més creatius van convertir algunes deixalles en art construint un mural decoratiu en un taller d UPCICLING.

Galeria de Fotos