Agraïment i joia en  veure que els crits de les nostres oliveres maltractades arriben lluny i es fan ja ressó a molts llocs.!!!

D’una banda agrair la col·laboració desinteressada del grafiter barceloní Rock Blackblock per fer un enorme mural a la plaça de la Diputació d’ Ulldecona dintre del projecte “Pel futur del territori, defensem la pagesia i les oliveres“, nascut de la relació de l’artista amb Ulldecona i amb la plataforma Salvem lo Montsià.

 Revisades les fotografies històriques que el col·lectiu Salvem Lo Montsià va recollir de la zona, per a Roc Blackblock, “que les protagonistes del mural fossen exclusivament dones”, era un concepte “transversal” a la pagesia i les oliveres. “Calia destacar-ho perquè el paper de la dona ha estat molt rellevant i moltes vegades ha estat invisibilitat i ha quedat perdut. És un element més de perspectiva de gènere dins de la reivindicació”, ha apuntat l’artista.

Tanmateix aquest any, els creadors dels anuncis de Cerveses DAMM en el seu espot mediterràniament,  han apostat aquest cop per imatges de les lluites dels col·lectius conservacionistes per vetllar pel nostre raconet de Planeta vora la mar Mediterrània, sorprenent-nos amb accions de  neteja de  plàstics en el mar o d’ oposició al desarrelament d’una olivera amb un mur humà…Hi ha d’haver una altra manera de viure !!! Felicitats als creadors i a l’empresa per un anunci tant poètic i impactant …i també per prescindir de les anelles de plàstic. 

El podeu gaudir en aquest enllaç D’iNSTAGRAM ESPOT CERVESA DAMM ACTE 3 COMPROMIS

En nom de les oliveres. Gràcies a tots els que col·laboreu a donar-los veu