De nou el grup de custòdia marina de Graëllsia i l’actiu grup local Platges Netes, s’han unit en una nova acció de neteja de platges que ha aplegat un grup de 26 persones que han recollit 52,90 kg de deixalles a la platja de Santes Creus.
L’activitat organitzada dintre del projecte Connectat a la mar, que compta amb un Apadrinament Libera, ha acabat la jornada de recollida amb una acció  de separació de residus i un comptatge i pes dels mateixos  per penjar-les a l’app Litterati  i col.laborar amb el Catalunya clean up Challenge. 
Una de les novetats  ha estat el taller de Upcycling, terme encunyat recentment, també conegut com supra-reciclatge, o reciclatge creatiu, fet de la mà del col.lectiu #PlatgesNetesLaCala. Aquesta acció ha generat la creació de dos murals artístics fets amb les deixalles recollides i aprofitant lones velles com a suport.
Un dels murals es va penjar posteriorment a l ‘Escola Sant Jordi de l’#AmetlladeMar   convertint-se així en una eina educativa més per a tractar la problemàtica dels residus a escola.