El dissabte, 19 de novembre, les taules de voluntariat als espais naturals protegits van celebrar les Festes del Voluntariat Ambiental. Cada taula es va reunir en una trobada anual en el marc del Dia del Voluntariat, per compartir i unir esforços entre les entitats i el voluntariat participant durant tot l’any en la millora i sensibilització ambiental dels espais naturals protegits de Catalunya.

Graëllsia, membre de la XCN  i de la XVAC, forma part de la Taula del Voluntariat Ambiental de les Terres de l’Ebre   Aquesta és una de les quatre taules que s’han constituït a Catalunya

Les altres taules apleguen als voluntaris ambientals de:

Taula de Voluntariat Ambiental del Pirineu Occidental Català

Taula de Voluntariat Ambiental del Pirineu Oriental

Taula de Voluntariat Ambiental de l’Empordà

La Festa del Voluntariat Ambiental a les Terres de l’Ebre es va celebrar a les instal·lacions de la  Fundació Plegadis a La Ràpita en un dia ventoler que ens va impedir gaudir plenament de les activitats al carrer com l’ anellament d’ocells i la visita als rapinyaires acollits. La jornada va aplegar una nombrosa participació de representants de moltes de les entitats que integren la Taula  i va ser molt enriquidora ja que ens va permetre presentar-nos a les entitats, connectar on line amb les altres taules i també  treballar en petits grups i recollir una pluja d’idees sobre com engrescar el voluntariat jove a participar en les activitats que organitzen les entitats. Moltes gràcies al voluntariat de Plegadis per l’ acollida i els àpats al llarg del matí!!!