Ja fa uns quants mesos que estem desenvolupant El projecte Coneixement, millora i conservació dels habitats i sistemes naturals a favor de la biodiversitat al Barranc de la Conca, Barranc de Sant Antoni i ecosistemes d’oliverar en finques en custòdia a les Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera, amb el suport del Departament de Territori i sostenibilitat dintre de les subvencions concedides per a la promoció i la consolidació de la custòdia del territori a Catalunya per al període 2016-2018.

Ara tocava rebre la visita tècnica programada des del Servei de Planificació de l’Entorn Natural de la Subdirecció General de Biodiversitat i Medi Natural i ho vam fer a les instal·lacions d’AiguaNatura, una de les finques en custòdia implicades en el projecte. Així el dimecres 23 de novembre ens vam reunir amb Quim Bach, tècnic del Departament de Territori i Sostenibilitat en una jornada molt profitosa per a tots encara que passada per aigua, on vam poder posar damunt la taula dificultats, problemes, encerts i avenços en aquesta primera etapa del projecte i rebre l’assessorament i els consells d’en Quim per a solucionar-los.

A la jornada hi vam participar a més del tècnic i la propietaria d’AiguaNatura 5 membres de Graellsia que participem en el Programa. La visita a les instal·lacions sota la pluja va completar una intensa matinal de faena.

15219665 15107206