El Departament de Territori i Sostenibilitat ha organitzat les terceres jornades de voluntariat i de formació a la natura, coincidint amb la Setmana de la Natura. La jornada s’ha fet de forma simultània a totes les demarcacions territorials del Departament. A la crida feta per la Xarxa de Custòdia del Territori a les entitats ambientals per a fer propostes de voluntariat ambiental per aquesta jornada, Graëllsia va presentar una activitat per l’Adequació semi natural de basses i sèquies d’Aigua Natura per la recuperació de la truita autòctona mediterrània de manera sostenible i a favor del medi ambient. La proposta va ser escollida per part del personal del servei territorial de les Terres de l’Ebre i s’ha portat a terme el dia 02 de juny.

Cal felicitar als voluntaris participants per la seua tasca i donar-los la màxima nota, ja que han superat les previsions de treball, netejant els llots i la vegetació de totes les basses i sèquies del nivell 2 d’Aigua Natura,  deixant-les llestes per a allotjar als nous hostes a punt d’arribar-hi.

La visita a les instal·lacions de la piscifactoria, les explicacions del projecte d’Aigua Natura per part de l’Anna Nebot i un merescut refrigeri, han completat una gratificant jornada  de formació i treball a favor de la Natura.