Les entitats Seo-Birdlife i Ecoembes concedeixen anualment una sèrie de projectes d’Apadrinaments Libera (https://proyectolibera.org/), als quals doten de finançament vora els 1500€ per a poder desenvolupar tasques de conservació relacionades amb les deixalles al medi natural (#basuraleza en diuen ells).

Enguany, Graëllsia ha tornat a ser una de les entitats escollides per als projectes d’apadrinament, per tercer any consecutiu, així que estem molt contentes i il·lusionades! Aquest cop, el projecte segueix reforçant l’apadrinament de l’any anterior a l’EIN Cap de Santes Creus, a l’Ametlla de Mar, per tal de seguir fent accions per a conservar l’espai i per a veure la problemàtica dels residus en aquest espai costaner.

CONECTA’T A LA MAR!

El projecte d’enguany es titula “Conecta’t a la mar!” i té dos objectius: per una banda seguir donant a conèixer aquest espai natural tan desconegut i les seves singularitats a través de noves fórmules com poden ser els concursos de fotografia submarina i costanera; i en segon lloc, disminuir la presència de deixalles marines i costaneres. Aviat tindreu més informació de les accions amb les que volem comptar amb vosaltres!