El 5 de desembre es celebra el Dia Mundial del Voluntariat ambiental.

Per commemorar aquesta diada i posar en valor la tasca de totes les persones voluntàries que participen en diferents  accions ambientals al llarg de l’any a Catalunya, la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) ha publicat un vídeo, on  es visualitza la tasca del voluntariat ambiental a través de les vivències de cinc entitats actives al territori.

Graëllsia és una de les 5 entitats catalanes que protagonitzen aquest vídeo i això ens ompli de satisfacció i agraïment envers les persones participants a les diferents accions de voluntariat ambiental que l’entitat engega al llarg de l’any.  La resposta del voluntariat a les diferents convocatòries de Graëllsia es sempre molt bona, per la qual cosa aprofitem per agrair a tothom la seua predisposició i ajuda ja que sense els voluntaris moltes de les accions que desenvolupem a rius, barrancs, muntanyes, costa i mar de les Terres de l’Ebre, no serien possibles.

L’ acció de neteja de la platja de la Xiquina que apareix a la gravació, es va desenvolupar dintre del Projecte Bridges i el patrocini de l’Ajuntament de Tortosa  en el marc de la programació de tallers inclusius desenvolupats durant l’any 2020.

El projecte Bridges te l’objectiu de promocionar les comunitats inclusives a Europa i fomentar el diàleg i enriquiment mutu entre tots els ciutadans que visquin en un territori. Hi participen: Àustria, Croàcia, Grècia , Itàlia i Catalunya. La representació catalana: Ajuntament de Tortosa i la Unió de consells esportius de Catalunya.

Mes informació del treball de Graëllsia al Projecte Bridges