El  dissabte 16 de novembre un grup força nombrós de voluntaris i voluntàries van participar a la  Jornada de Neteja i Descoberta de la Natura a l’Ametlla de Mar.

Aquesta acció s’emmarca en el Projecte “Recuperació i custòdia del Barranc de Santes Creus” finançat per Agència Catalana de l’Aigua 

Es va explicar el Projecte de custòdia als assistents, es van recollir força deixalles a la zona de pins dels voltants de les llacunes i es va gaudir de la pau i la bellesa de les llacunes i la platja de Santes Creus.

Després de recuperar forces amb fruita i aigua, es va emprendre la segona part de la jornada, consistent en el reconeixement de plantes i els seus usos tradicionals de la mà de Joan, un expert en etnobotànica local que ens va ajudar a identificar moltes plantes del Barranc de Santes Creus.

Les espècies identificades s’incorporaran a la base de dades que estem creant per fer el seguiment de flora i contribuir al coneixement que es té de la biodiversitat del Barranc i les llacunes de Santes Creus.

Com sempre un agraïment molt especial als voluntaris i voluntarirs que acudeixen a les convocatòries que fem, Sense ells aquestes tasques a favor de la Natura no serien possibles.