L’assemblea general del Consell d’Usuaris del Transport de Catalunya va decidir fer donació d’una part dels seus ingressos (RSC), a una organització sense afany de lucre que es distingís pel seu treball a favor de la consecució d’algun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de l’ UNESCO.

L’assemblea va votar l’ODS nº 15, Vida Terrestre, concretament per la retirada de plàstic del medi ambient, i a partir d’aquí, es va fer una recerca de les organitzacions que dediquen temps, esforç i recursos per a tal fi arreu del país i així fou com la Directora del Consell d’Usuaris del Transport de Catalunya, la Sra. Rosa Prenafeta, ens va contactar per comunicar-nos que “s’havia decidit fer la donació a Graëllsia Grup d’Estudis i Comunicació Ambiental, per la seva activitat, coneixement de l’entorn, espais de custòdia, organització d’actes de voluntariat i dinamisme”. 

Amb una mica de sorpresa i molta alegria per l’ajut econòmic i el reconeixement a la nostra tasca, ens vam desplaçar a Barcelona a les oficines centrals de la Cambra de l’Avinguda Diagonal on la Presidenta del Consell d’Usuaris del Transport de Catalunya, la Sra. Fanny Torras va fer el lliurament del xec a la Presidenta de Graëllsia Grup d’Estudis i Comunicació Ambiental, la Sra. Victòria Carles en presencia de la Directora del Consell d’Usuaris del Transport de Catalunya, la Sra. Rosa Prenafeta.

Podeu llegir la notícia a https://www.shippers.cat/motivacio-ods-per…/

El nostre agraïment al Consell d’Usuaris del Transport per la seva donació que ens motiva una mica més si cal i ens referma  amb el nostre compromís amb la conservació de la biodiversitat i el nostre aplaudiment per visualitzar una acció de Responsabilitat Civil Corporativa que serveixi també com a motivació per a què d’altres empreses conscienciades amb el Medi Ambient vagin  incorporant mesures de col·laboració amb les entitats sense afany de lucre per a aconseguir entre tots la consecució dels ODS en l’horitzó del 2030.