Aquest any La Setmana de la Natura es celebra del 3 a l’11 d’octubre condicionada per les restriccions degudes a la COVID19. Us convidem primer que res a visualitzar el video conmemoratiu. Sense Natura no hi ha vida

Tanamteix us fem saber que,  Graellsia organitza 3 activitats per tal de celebrar aquest esdeveniment i participa en l’activitat global la Ruta de la Custòdia dintre del projecte Custòdia pel Desenvolupament del BEMO.

El dimarts dia 6 d’octubre a les 19:00h Presentació i lectura de textos pels seus autors, del llibre coral “ Les veus de les oliveres” Cultura contra l’espoli a la Biblioteca de Roquetes a càrrec de Manel Mas i Vicky Carles.

El dimecres dia 7 d’octubre a les 19:30h Presentació i lectura de textos pels seus autors, del llibre coral “ Les veus de les oliveres” Cultura contra l’espoli a la Biblioteca de Tortosa a càrrec de Manel Mas i Vicky Carles.

El dijous dia 8 d’octubre Xerrada on line sobre l‘EIN Cap de Santes Creus un espai en custòdia litoral i marina a les Terres de l’Ebre a l‘Ametlla de Mar a càrrec d’Eli Bonfill i Molina

El dijous 8 d’octubre . Video i capsula de Graelllsia en La Ruta de la Custòdia

Us convidem a visitar la pàgina oficial de La Setmana de la Natura organitzada per la XCN i a conèixer totes les activitats que s’hi han sumat. També a participar en la iniciativa Natura es salut.