Hem començat la Setmana de la Natura 2016 amb molts d’ànims!!! Gairebé una trentena de persones de diferents àmbits professionals i  una passió comuna, l’estimació i el respecte per la Natura, ens vam trobar al Maset de la Rabosa per Viure la Terra tots plegats.

El Maset de la Rabosa es troba en acord de custòdia amb Graëllsia i juntament amb la finca dels Tossal d’Orta de Sant Joan i d’altres en custòdia ha entrat en un projecte de Graëllsia que compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, per recuperar la biodiversitat associada als oliverars.

Aquesta acció de la Setmana de la Natura juntament amb les altres que anirem desenvolupant en els propers dies a altres llocs, es una de les primeres del Projecte Coneixement, millora i conservació dels habitats i sistemes naturals a favor de la biodiversitat al Barranc de la Conca, Barranc de Sant Antoni i ecosistemes d’oliverar en finques en custòdia a les Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera  que Graellsia portarà a terme fins el desembre de 2017.

La jornada va ser molt profitosa; aprenentatges, intercanvi d’experiències, noves amistats i un bon dinar amb productes artesanals i de proximitat, en un entorn privilegiat i sostenible, gràcies a l’hospitalitat de l’Elena i de Nani.

Les polseres solidaries van lluir molt bé als canells de grans i petits!!!Foto de familia amb polsera solidària

Gràcies a la Setmana de la Natura i a tots els participants !!!